En vanlig Svensson

Jobbar för en bättre miljö, fler företag och ett ökat engagemang i det civila samhället. Jag vill gärna vara din röst i stort som smått – Så hör gärna av dig!

onsdag 29 augusti 2007

Otraditionella val - löjligt eller möjligt?

Välkommen på seminarium!
Hur bemöts kvinnor och män som väljer en utbildning eller ett yrke där deras kön är underrepresenterat?
Vad innebär det att göra ett otraditionellt val?
Hur skapas manlighet och hur skapas kvinnlighet?


På seminariedagen Otraditionella val - löjligt eller möjligt? berättar Elin Ek, Stephan Mendel-Enk och Gertrud Åström mer om detta och du får också chansen att höra vad elever, lärare och branschrepresentanter i vårt län säger i dessa aktuella frågor. Seminariedagen äger rum på Folkets Hus i Gävle den 18 september.

Redan i våras, när första inbjudan gick ut, strömmade det in anmälningar, men det finns fortfarande en del platser kvar. Vi vänder oss i denna inbjudan till studie- och yrkesvägledare, gymnasielärare (gärna också inom karaktärsämnena), arbetsförmedlare, branschfolk, politiker och egentligen till alla som är intresserade av detta!

Anmälan skickas till e-post helena.hogstrom@saga.se med namn, organisation, adress, telefon, e-post och eventuell specialkost.
För mer information ring gärna Sofi Jonsevall på 076-803 31 64. Sista anmälningsdag är 7 september och därefter är anmälan bindande.
Seminariet är kostnadsfritt men vid uteblivet deltagande måste vi tyvärr debitera en avgift.

Sprid gärna denna inbjudan till andra intresserade!
Länk www.saga.se

Inga kommentarer: