En vanlig Svensson

Jobbar för en bättre miljö, fler företag och ett ökat engagemang i det civila samhället. Jag vill gärna vara din röst i stort som smått – Så hör gärna av dig!

fredag 31 augusti 2007

Miljardsatsning på väg och järnvägar


Pressmeddelande, 31 augusti 2007
Näringsdepartementet


Miljardsatsning på väg och järnvägar
Infrastrukturminister Åsa Torstensson avslöjade idag på Centerpartiets stämma i Kalmar att höstens statsbudget rymmer en miljardsatsning på väg och järnväg inklusive tydliga satsningar på drift och underhåll.

- Regeringens miljardsatsning i höstens budget ger förutsättningar för företagande och jobb i hela landet. Det här är ett rejält kliv framåt för att komma till rätta med det misskötta underhåll Socialdemokraterna har lämnat efter sig, säger infrastrukturminister Åsa Torstensson.
---
Detta är oerhört viktigt att det kommer till handling och inte bara blir vackra ord. Det kan vara viktigt även för oss som är "söndags åkare" det vill säga vi som inte kör så ofta eller så långt. Man blir förbanad på Pott-håll i vägen.


För Söderhamn och Hälsingland leder en sådan här satsning till att chanserna att fler företag gynnas i vårt område är stort. Åsa Torstensson kliver fram mer och mer.. börjar bli en favoritminister i mina ögon.. lägger in en bild för i allmänhet är hon en doldis

Inga kommentarer: