En vanlig Svensson

Jobbar för en bättre miljö, fler företag och ett ökat engagemang i det civila samhället. Jag vill gärna vara din röst i stort som smått – Så hör gärna av dig!

tisdag 10 juli 2007

Sommarturné med RBUF

Rädda Barnens ungdomsförbund är ute på en sommarturné. Just nu befinner de sig som de flesta andra på Almedalen och politikerveckan - helt rätt.

RBUF är en organisation som jag gillar, de slås för barns rättigheter. Vilket jag som tvåbarns far tycker om.. tyckte om det även innan jag fick barn om någon undrar. Här är länken till deras hemsida...
http://www.rbuf.se/

Roligt är även att Charlotta Öberg som nu bor i Stockholm men som kommer från Söderhamn sitter med i deras förbundsstyrelse... Så som en god Söderhamnare så hoppas man ju att sommarturnén stannar i Söderhamn, kanske på strömingsleken. För då behöver man verkligen stå upp för barnen... Roligt hur som helst att Charlotta sitter i styrelsen. Det är bra att Söderhamnare vare sig de bor i staden för tillfället eller ej finns med i diverse samanhang :-) Plus att Charlotta är en mycket driven ung tjej, såna behövs det fler av...

Lycka till med sommarturnén och hoppas ni får många nya entusiaster som står vi er sida och kämpar för alla barns rätt att vara barn och värda ett värdigt liv.

Inga kommentarer: