En vanlig Svensson

Jobbar för en bättre miljö, fler företag och ett ökat engagemang i det civila samhället. Jag vill gärna vara din röst i stort som smått – Så hör gärna av dig!

måndag 30 juli 2007

Graffitivägg i Söderhamn - Stenbacken

Var idag på f.m ute på en liten rundåkning i Söderhamn och tittade på saker som hänt den sista månaden, då jag tagit det lite lugnare med de politiska åtagandena.

Passade då på att åka till Stenbacken i Söderhamn och titta på Graffitiväggen som blev klar förra veckan. Otroligt läckert. Hur många kommuner i Sverige kan stoltsera med att upplåta en stor väg som konst-arena för företrädesvis yngre människor

Jag hör till den skaran som anser att graffiti är konst. Det känns därför så oerhört bra att vi upplåter denna konstform. Människors sätt att uttrycka sig på sitt sätt måste vi alltid jobba för att hitta lösningar på.

För er som vill åka och titta på graffitiväggen så får ni en länk här...
http://www.stenbackenskooperativ.se/startsida.asp

Länken leder förvisso till Stenbackens boende- och arbetskooperativ men det ligger på samma ställe. Mer om kooperativt kan jag delge senare - men även det är en mycket in tresant företeelse, där man hjälper människor att ta sig upp igen.

Inga kommentarer: