En vanlig Svensson

Jobbar för en bättre miljö, fler företag och ett ökat engagemang i det civila samhället. Jag vill gärna vara din röst i stort som smått – Så hör gärna av dig!

onsdag 11 juli 2007

Magnus Andersson - kommer ut som - Staight

Politikerblogen rapporterar konturneligt från Almedalen, men jag fastande vid denna rubrik om Magnus Andersson - CUF ordförande " jag kommer ut som straight"... Skoj, då detta verkar ha varit ett problem för Magnus när han skall träffa någon från det motsatta könet... länken kommer här..
http://www.politikerbloggen.se/2007/07/10/4480/

Fortsätter att läsa politikerbloggen.se och ser via denna länk http://www.politikerbloggen.se/direkt/bilder bild nr.5 så verkar Magnus Andersson ha lyckats hit en tjej att pussas med..

Nu har jag gjort mig lite rolig på Magnus Andersson. Men det får han ta... i mina ögon är Magnus A en förträfflig politiker som jag tror kommer att gå riktigt långt. här är länken till hans blogg
http://magnusandersson.blogspot.com/


Angående pusskalaset så var det något MTV arrangerar "Kiss for climate" som går ut på att man pussar någon över blockgränsen och för varje puss donerar MTV en euro till ett utvalt miljöändamål.. (alliansaen och SSU deltog)

Inga kommentarer: