En vanlig Svensson

Jobbar för en bättre miljö, fler företag och ett ökat engagemang i det civila samhället. Jag vill gärna vara din röst i stort som smått – Så hör gärna av dig!

söndag 19 april 2009

Efterlyses Funktionärer...

Nu till veckan/helgen (23 -26 april) har Rädda barnens ungdomsförbund sitt årsmöte i Linköping. De behöver funktionärer. Länk här.
På länken ovan finns en massa information om vad som behövs och vad som gäller.

Detta borde vara intressant för en hel del förtroendevalda som finns i närheten av Linköping att nappa på. Kanske även för en hel del kandidater som söker en röst för att komma in i Europaparlamentet.

Jag skall även tipsa några på kommunen som skall vara med och arrangera URIX att det vore kanske lämpligt att skicka någon ner för kunskapsinhämtning av stora arrangemang.

Att vara funktionär på ungdomstillställningar är faktiskt hur roligt som helst. Man träffar en massa andra trevliga människor. Samt att Rädda barnens ungdomsförbund gör så himla mycket bra saker.

Länk till RBUF

Länk URIX

Så har du möjligheten – klart du skall vara funktionär!

1 kommentar:

Hanna Charlotta Öberg sa...

Tack vad fint av dig Magnus! Årsmötet kommer bli grymt bra:-) Vi tänker extra mycket på tillgängligheten, så alla ska kunna delta demokratiskt, så det kan också vara en anliedning till att komma och hjälpa till.