En vanlig Svensson

Jobbar för en bättre miljö, fler företag och ett ökat engagemang i det civila samhället. Jag vill gärna vara din röst i stort som smått – Så hör gärna av dig!

måndag 18 juni 2007

Idag var en bra dag....

Idag var en bra dag. Började med att träffa förvaltningschefen och alla avdelningschefer för att diskutera ekonomi. framförallt resultatbalansering över åren 2005, 2006 och det beräknade resultatet för 2007. Vi kom långt och jag kände mig mycket nöjd med resultatet.

Den andra roliga delen var att det kom upp ett gäng unga Skatare från Holmsveden och ville diskutera en"ramp" i Holmsveden. Med mig på mötet var Anna Lindqvist, Chef för kultur- och fritidsavdelningen i kommunen samt Conny Björklund ordförande för Söderhamns skateboard förening.

Vi åkte även ut till vågbro och tittade på en anläggning samt till allaktivitetshuset och kollade på den stora "rampen" i Söderhamn.

Mötet gick bra och det kändes som kommunen kunde stödja grabbarna genom upplåtelse av mark. de kunde få hjälp av Conny och Söderhamnsföreningen och förhoppningsvis som jag ser det går dessa grabbarna med i Söderhamnsföreningen så att den blir större och starkare.

Politik är så skoj när man ser att de små sakerna kan bli så oerhört bra...

Återstår att se, men idag kändes det som de små, små vattendragen blir en stor Å.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej

Hittade det här gamla inlägget i din blogg. Och nu är Söderhamn hett för skejtare.

Din kompis Per Ankersjö gillar inte Stockholm Skateboardsatsning.

http://perankersjo.blogspot.com/2008/09/nej-skateboard-r-inte-krnverksamhet.html

Vi har kämpat med vår förening Stockholm Subsurfers i hur många år som helst, och nu när vi var i mål, kommer Per klampnade.