En vanlig Svensson

Jobbar för en bättre miljö, fler företag och ett ökat engagemang i det civila samhället. Jag vill gärna vara din röst i stort som smått – Så hör gärna av dig!

torsdag 14 juni 2007

Centerpartiets miljöpris 2007 i Söderhamn

Tilldelades Söderhamns pastorats miljögrupp.

Med motiveringen
Miljöcertifiering kräver ett omfattande arbete, först kartläggning av den aktuella situationen, därefter en genomgång av vad som behöver göras och hur.
En lång checklista, från vatten- och energibesparing till transporter och miljöanpassade produkter gås igenom och prickas av.

Arbetsgruppen har under 2-3 år arbetat med att samla in och överlämna kunskap till övriga anställda och förtroendevalda i pastoratet. Gruppens arbete är inte avslutat i och med certifieringen, det kommer att fortsätta för att behålla det uppnådda resultatet och för att uppnå förbättringar.

Söderhamns pastorats miljögrupp består av
Karin Nolemo, Linda Färnstrand, Per-Håkan Laurin, Carina Wiklund, Britt Bolldén, Gittan Sjölinder och Margareta Eriksson.
---
- Det är så skoj att få dela ut pris och se hur glada människor blir för att man uppmärksammar det otroliga arbetet som de gör. En del i att stärka lokalsamhället och människorna som bor i det handlar om att vi ser varandra och ger varandra den uppmärksamhet som vi alla är i behov av. Tycker åtminstone jag. Även de jag varit med och sett få miljöpriset har alla blivit glada och stolta.

Inga kommentarer: