En vanlig Svensson

Jobbar för en bättre miljö, fler företag och ett ökat engagemang i det civila samhället. Jag vill gärna vara din röst i stort som smått – Så hör gärna av dig!

måndag 9 augusti 2010

För en grön framtid i söderhamn (del 1)

Saxat ur Centerpartiets valplattform i Söderhamn
Centerpartiet är ett parti för landsbygd såväl som för stad, ett parti som sätter människor i främsta rummet. Det är människor som leder och skapar utveckling, som startar föreningar och företag, något som leder till engagemang, arbete och välfärd. Centerpartiet är ett grönt parti. Vi anser att miljö och utveckling går hand i hand och att Söderhamn har alla möjligheter att ta vara på den utvecklingen.

Centerpartiet i Söderhamn kommer även i fortsättningen att arbeta för en sund ekonomi, som säkerställer vård, skola och omsorg samt satsningar på infrastruktur i kommunen.
Vi kommer under den kommande valperioden engagera fler människor genom skapandet av ett nytt visionsprogram för ett framtida Söderhamn.
Vår tro på människans förmåga att kunna påverka sitt eget liv och sitt lokalsamhälle till något bättre, är en central tanke i vår politik.
Frihet är en annan viktig del i vår politik. Vi vill ge dig, som medborgare i Söderhamn, möjlighet att göra egna val i livet.

I valet den 19 september vill vi ha DIN röst för att skapa, ett nytt, grönt, tryggt Söderhamn för framtiden

Fortsättning följer...

Inga kommentarer: