En vanlig Svensson

Jobbar för en bättre miljö, fler företag och ett ökat engagemang i det civila samhället. Jag vill gärna vara din röst i stort som smått – Så hör gärna av dig!

fredag 1 april 2011

PM// Ledande Centerpartister i Gävleborg besöker UF-mässan i Söderhamn:

PRESSMEDDELANDE

Centerpartiet i Gävleborg 2011-04-01


Ledande Centerpartister i Gävleborg besöker UF-mässan i Söderhamn:

Under fredagen den 1 april så samlas många ledande Centerpartister i Gävleborgs län för att gå på UF-mässan som i år är i Söderhamn.

För Centerpartiet är det av oerhörd vikt att vi fortsätter vara BÄST på Ung Företagsamhet och för Centerpartiet i Gävleborg är det viktigt att kommuner och Regionen fortsätter att satsa på denna viktiga fråga för vårt län!

Att stimulera unga människor till drivkrafter, företagsamhet och entreprenörskap är den väg som Gävleborg behöver gå för att nå ökad kommunal och regional tillväxt. Vi tror på unga människor initiativ att vara ledande aktörer för att forma det framtida Gävleborg.

För oss som Centerpartister är det därför självklart att vi kraftsamlar i länet och besöker denna mässa. Dels för att ta del av alla goda idéer och den kreativitet som finns bland UF-Företagandet, för att känna av den optimism som unga människor sprider. Men även för att förhoppningsvis i god marknadsekonomisk anda göra av med lite pengar i de olika montrarna.

För Centerpartiet är det också en självklarhet att det borde finnas UF-Företag på varje gymnasieskola/gymnasieklass i länet och att det finns kommunala handlingsplaner i varje kommun. Vi skall fortsätta vara Bäst i Sverige när det gäller UF, men vi vill bli ännu Bättre – vi vill trygga Gävleborgs framtid!!!

UF-mässan i Söderhamn pågår den 2011-04-01 kl. 12.00-1800, på tenishallen. För att komma i kontakt med lokala Centerpartister från kommunerna, landstinget

Inga kommentarer: