En vanlig Svensson

Jobbar för en bättre miljö, fler företag och ett ökat engagemang i det civila samhället. Jag vill gärna vara din röst i stort som smått – Så hör gärna av dig!

fredag 1 april 2011

Förnyelsearbetet i Centerrörelsen Gävleborg

Under den sena eftermiddagen och den tidiga kvällen har Centerpartiet i Gävleborg jobbat med politisk förnyelse på ett gäng politiska områden


1. Välfärd – som letts av vår riksdagsledamot Anders W Jonsson

2. Jämställdhet – Helena Wikström

3. Regional Tillväxt – Carl-Ewert Ohlsson

4. Integration – Per-Ewert Ohlsson

5. Miljö – som jag ledde


Under den 1 ½ timme som dessa diskussioner pågått så har det varit full kreativitet och vi förstår att de olika förnyelsegrupperna i Centerpartiet centralt kommer att få ett tufft jobb med att sammanställa dessa åsikter och budskap för hur vi i Centerpartiet Gävleborg vill vara med och förnya Sverige.


I det område som jag behandlade så kom det fram över 30st olika förslag, åsikter på hur vi skall jobba med en omställning av Sverige. Men även individuellt, kommunalt och globalt. Spändvidden var otroligt stor. Men vår ambition var ej heller liten, vi vill att våra kommande generationer skall kunna leva på vår jord i framtiden och att de globala nationella skillanderna solidariskt måste utjämnas.


Centerpartiet vill att många skall vara med i detta förnyelsearbete både du som individ men även organisationer och företag.


Mer om Centerpartiets förnyelse av Sverige kan du läsa HÄR Nu skall Riksdagsledamoten


Anders W Jonsson prata lite om vad som händer i Riksdagen. Anders har även han en blogg, den hittar du HÄR

Inga kommentarer: