En vanlig Svensson

Jobbar för en bättre miljö, fler företag och ett ökat engagemang i det civila samhället. Jag vill gärna vara din röst i stort som smått – Så hör gärna av dig!

tisdag 29 maj 2007

Kommunfullmäktige den 28 maj 2007

Var en kort historia. Inga stora politiska vägval avgjordes på detta kommunfullmäktigemöte. Det fanns 6 st ärenden som inte föranledde någon större diskussion. Det gjordes dock ett fyllnadsval i Överfyndarnämnden. Där vi Från Centerpartiet föreslog att Kenth Burvall skulle bli ny ordförande och Socialdemokraterna föresloh´g Esbjörn Källman. Centerpartits förslag vann och ny ordförande i Överfyndarnämnden i Söderhamn blir Kenth Burvall, skoj och stora gratulationer Kenth. Du kommer att göra ett jättebra jobb där, det vet jag.

På mötet avtackade man även alla de förtroendevalda som i samband med valet 2006, valt att lämna eller ha ett avbrott i förtroendemannaskapet. Alla dessa som avtackades hade i mer än 10 år haft förtroendeuppdrag i Söderhamns Kommun. Mycket bra jobbat.

Efter Kommunfullmäktige så samlades Centerpartiets kommunfullmäktigegrupp och diskuterade allt från PLUS-jobb, Skärgården, tillgänglighet för all, färdtjänst mm. Mycket givande och bra dialog där det var högt till tak..

Det var en lång dag. Med massor av politisk diskussion. Sånt tycker jag är skoj.

Inga kommentarer: