En vanlig Svensson

Jobbar för en bättre miljö, fler företag och ett ökat engagemang i det civila samhället. Jag vill gärna vara din röst i stort som smått – Så hör gärna av dig!

fredag 4 juni 2010

Centerpartiets i Söderhamns milöpris 2010 tilldelas Jan Lundstedt

Centerpartiet i Söderhamn har sedan 1998 delat ut ett miljöpris kopplat till världsmiljödagen den 5 juni. Detta för att uppmärksamma personer, företag eller föreningar som gör viktiga insatser för vår gemensamma och lokala miljö.

----

Centerpartiet i Söderhamns Miljöpris 2010 tilldelas Jan Lundstedt, Fiskeplansansvarig vid Söderhamns kommun

Motivering
Jan Lundstedt har under många år arbetat med att förbättra fisket i Söderhamns kommun. Han har säkerställt den biologiska mångfalden i vattendrag och skapat vandringsvägar för fisken i hela kommunen, något som är av stor betydelse för både fisken och Söderhamn. Hans arbete har även uppmärksammats utanför kommunens gränser, vilket gör oss stolta och glada.

Jan Lundstedt tilldelas Centerpartiets i Söderhamn miljöpris 2010 för sitt genuina engagemang och sitt stora intresse för fisken och den biologiska mångfalden i de kommunala vattendragen.

--

Det Känns otroligt bra å ha fått ge Janne detta pris. Då jag vid ett flertal tillfällen följt med honom ut på diverse aktiviteter. Det är också otroligt roligt att få ge honom detta pris och synliggöra en kommunal tjänsteman.

Inga kommentarer: