En vanlig Svensson

Jobbar för en bättre miljö, fler företag och ett ökat engagemang i det civila samhället. Jag vill gärna vara din röst i stort som smått – Så hör gärna av dig!

onsdag 18 april 2012

Insändare C gör skillnad

Nu har möjligheterna skapats. Genom att acceptera mångfald och anammat att hälso- och sjukvården är ett utvecklingsområde - så har sjukvården kompletterats med en ny aktör i Södra Hälsingland. Landstingsledningen har tagt ett stort steg framåt och förstått att utveckling sker i samverkan och positiv konkurrens. Många ser den verksamhetsövergång som skett per den 2 april som en enkel sak att hantera. I verkligheten fordras det väldigt många frågeställningar att hantera. Det är det fullt möjligt om man närmar sig uppdraget på ett positivt och ansvarstagande sätt.

Vi från Centerpartiet hälsar Aleris välkommen till Gävleborg. Till sitt entreprenörskapsuppdrag i det landsting som tagit många kliv framåt. I många mätningar har vårt landsting gått framåt. Samtidigt finns det många utvecklingsområden att sätta tänderna i. Med korta beslutsvägar, tydligt ledarskap och tillgång till oerhört kompetenta medarbetare får denna nya aktör ett tydligt ansvar. Att aktivt bidra för en trygg och ledande position inom ett av samhällets viktigaste ansvarsområden.

Jag också rikta ett uppskattande tack till Centerpartiets landstingsgrupp och, Hannah-Karin Linck. Att Aleris valt att ta över verksamheten eller om någon annan aktör fått chansen är en stor politisk seger för Centerpartiet, det är en seger för medborgarna framförallt i Södra Hälsingland och för den personal som nu kan fortsätta att jobba med att ge vård till de som är i behov! Jag konstaterar att det gör skillnad med Centerpartiet!

Magnus Svensson
Distriktsordförande
Centerpartiet Gävleborg

Inga kommentarer: