En vanlig Svensson

Jobbar för en bättre miljö, fler företag och ett ökat engagemang i det civila samhället. Jag vill gärna vara din röst i stort som smått – Så hör gärna av dig!

söndag 1 mars 2009

Anna Dahlberg: Modiga Maud

Maud Olofsson är vår klarast lysande politiska stjärna just nu, skriver man på ledarsidan i Expressen. Länk här. (så sant, så sant)

Håller med henne i mycket men inte i allt. För det första så har jag sedan Maud tillträde tyckt att hon varit en vitamin injektion för hela partiet. Hon drev en effektiv opposition mot socialdemokratin och har sedan hon blev partiledare bara lyft partiet.

Men man blir hur som helst glad när man läser positiva ledare om ens egen partiledare som man själv gillar skarpt och upplever att allt fler också gör. Fortsätter Maud att lysa på detta sätt och vi i partiet gör allt vad som behövs, så är jag säker på två saker. Alliansen får fortsätta att mordenisera och förbättra Sverige även efter valet 2010 och Centerpartiet kommer att vara det tredjestörsta partiet med dubbelt så många röster som i valet 2006.

Efter de sista opinionsmätningarna så känns det första inte främmande. Alliansen tar in. Nu behövs är det bara lyftet för Centerpartiet i dessa siffror som saknas. Men som sagt med Mauds framträdande de sista veckorna, så är jag säker på att dom kommer.

Inga kommentarer: