En vanlig Svensson

Jobbar för en bättre miljö, fler företag och ett ökat engagemang i det civila samhället. Jag vill gärna vara din röst i stort som smått – Så hör gärna av dig!

lördag 27 mars 2010

Kryssa en vanlig Svensson – Magnus Svensson

Magnus Svensson, Riksdagskandidat Nr. 3 för Centerpartiet Gävleborg

Idag hade Centerrörelsen i Gävleborg en Distrikts- och nomineringsstämma i Bollnäs. Där fastslog vi lista till Riksdagen såväl som till Landstinget. 1 på riksdagslistan blev Anders W Jonsson och 2. Karin Ånöstan

1 till Landstingslistan blev ohotat Björn Brink och 2 Hannah-Karin Linck.

Det var en mycket bra stämma med bra politiska debatter och det känns att Centerrörelsen i Gävleborg kommer att göra ett bra jobb och med stor säkerhet kommer vi att ta ett till mandat i Riksdagen så att vi har två och att vi kommer att öka med minst tre mandat i landstinget.

För min egen del och den plats jag fick, vilket jag känner en otrolig ödmjukhet inför och jag kommer att jobba för att behålla det förtroendet.

Mitt kampanjnamn kommer att vara ”kryssa en vanlig Svensson” de frågor jag kommer att driva i valrörelsen handlar om att…

… I Riksdagen kommer jag att jobba för att skapa ett företagsamt, grönt, öppet och modernt Gävleborg!

… I Riksdagen kommer jag att jobba för att skapa ett samhälle där besluten fattas så nära medborgarna som möjligt.

Vill du ha kontakt med mig eller stödja mig i min kampanj eller att jag kommer ut till Er och diskutera politiska frågor. e-post magnus.svensson@centerpartiet.se

fredag 26 mars 2010

Kommunkonvent i Bollnäs en väg till Succé !

Idag så pågår Centerpartiet i Gävleborgs kommunkonvent. Det är många intresserade Centerpolitiker ifrån hela länet diskuterar hur vi skall jobba i valet och vilken strategi vi kommer att ha.

Jag är övertygad om att Centerpartiet i Gävleborg kommer att öka i vårt län, dels med att ta två mandat till Riksdagen, Öka i landstinget med minst tre mandat och att vi får fler kommunstyrelse ordföranden i våra kommuner.

Att träffas på sådant här sätt i ett parti och under ett dygn jobba ihop är viktigt för gemenskapen men även för att vi får vässa vår argumentation i den politiska debatten.

Imorgon är det distriktsstämma och nomineringsstämma. Där är jag föreslagen till tredje plats på riksdagslistan. Något jag är otroligt stolt över. Skriver mer om det senare. Men ett gott tips till er som vill ha en kandidat i valet i september är att ”kryssa en vanlig Svensson – Magnus Svensson”

Vi hörs